igra Genel Yönetici
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 51 Job/hobbies : madem ölüm tek bir defa gelecek,,,ODA neden ALLAH için olmasın... Kayıt tarihi : 11/08/07
| Konu: Gerçek aşk.. Çarş. Tem. 16, 2008 7:58 pm | |
| >>Gerçek Aşk !!! >>Bir kız ve bir delikanlı,bir motorsikletin üzerinde 180 km hızla >>gidiyorlar >>ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor; >> >>Kız : Lütfen yavaşla,ben korkuyorum >>Delikanlı : Hayır,bak ne kadar eğlenceli >>Kız : Lütfen,lütfen,çok korkuyorum >>Delikanlı : Peki,beni sevdiğini söyle >>Kız : Seni çok seviyorum,lütfen yavaşla >>Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl >> >>Kız delikanlıya sıkıca sarılır >> >>Delikanlı : Kaskımı alıp,kendine takar mısın? Başımı çok sıktı. >> >>Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı: Motorsiklet kazası; >>Motorsiklet,fren arızası nedeniyle,bir binaya çarptı.Üzerindeki 2 >>kişiden >>sadece biri kurtuldu. >>Gerçek ise şöyleydi;Yolun yarısında,delikanlı frenlerin bozulduğunu >>anlamış >>ama bunu kıza belli etmek istememişti.Bunun yerine,kızdan kendisini >> >>sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son defa sarılmasını >>istemişti. >> >>Sonra da kendi ölümü pahasına,kızın başlığı takmasını ve hayatta >>kalmasını >>sağlamıştı. >>İŞTE GERÇEK AŞKIN ANLAMI DA BUYDU! >> >>Siz gerçek aşkınızı buldunuzmu, yoksa hala bulamadınızmı, yoksa >>gerçek aşkı >>bulduğunuzumu sanıyorsunuz. >> >>Bu yazıyı 21 kişiye gönderin, inanın çok mutlu olacaksınız >> >>Gerçek aşkınızı bulduysanız, en içten duygularınızla, yüreğinizle, >>aaşşkkııııııııımmmmm seni seviyorum diyebiliyorsanız ona sımsıkı >>sarılın. >>Ve ona şu iki kelimeyi söylemeyi hiçbir zaman ihmal etmeyin; SENİ >>SEVİYORUM >>bun u göndermeyenler sevgililerini sevmeyenlerdendir.sende onlardan >>olma.21 >>kişiye aşkı öğret!
| |
|
TOPRAK Moderatör
| Konu: Geri: Gerçek aşk.. Çarş. Tem. 16, 2008 8:03 pm | |
| biliyodum bunu ...
tek kelime ile gerçekten çok güzelll................... | |
|
NURUSEMU77 Moderatör
| Konu: Geri: Gerçek aşk.. Perş. Tem. 17, 2008 11:44 pm | |
| | |
|