igra Genel Yönetici
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 51 Job/hobbies : madem ölüm tek bir defa gelecek,,,ODA neden ALLAH için olmasın... Kayıt tarihi : 11/08/07
| Konu: HAKSIZ MIYIM ? Perş. Ocak 31, 2008 6:08 pm | |
| Bir arkadasimiz bize bir haksizlik yapsin, nankör diyoruz. Oysa biz hergün Rabbimize nankörlük ediyoruz! HAKSIZ MIYIM?
Cocuklarimiza emirler yagdiriyoruz, yapmayinca ya dövüyoruz yada kötü sözler sarfediyoruz. Oysa biz Rabbimizin hangi emirlerini uyguluyoruz! HAKSIZMIYIM?
Birisi bize bir kötülük yapsin, asla affetmeyiz diyoruz. Oysa biz ne günahlar isliyoruz ve Rabbimizden af diliyoruz . Affimizinda kabul olacagini umut ediyoruz ! HAKSIZMIYIM?
Baskalarinin ayiplarini arastirmaktan bikmiyoruz ve söylüyoruz da. Oysa bizler ne ayiplar isliyoruz ve Rabbimiz (Settar) ayiplarimizi örtsün diye yalvariyoruz! HAKSIZMIYIM?
Baskalari bize bisey yaptigi zaman, art niyetli fesat diyoruz. Oysa biz hergün ne günahlar islilyoruz ve bizim kalbimiz temiz, niyetimiz temiz diyoruz! HAKSIZMIYIM?
Haksizliga gelemem diyoruz. Oysa en büyük haksizligi bizler Rabbimize yapiyoruz! HAKSIZMIYIM??? | |
|
TOPRAK Moderatör
| Konu: Geri: HAKSIZ MIYIM ? Perş. Ocak 31, 2008 6:14 pm | |
| Yemin ediyorum sonuna kadar KESİNLİKLE HAKLISIN... | |
|
igra Genel Yönetici
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 51 Job/hobbies : madem ölüm tek bir defa gelecek,,,ODA neden ALLAH için olmasın... Kayıt tarihi : 11/08/07
| Konu: Geri: HAKSIZ MIYIM ? Perş. Ocak 31, 2008 6:16 pm | |
| | |
|
gamze CiCi KızLar KLübü
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HAKSIZ MIYIM ? Cuma Şub. 01, 2008 3:28 pm | |
| sizde haklısınız kardeş ne demek ama alacağınız yok dermişim. |
|
igra Genel Yönetici
| Konu: Geri: HAKSIZ MIYIM ? Cuma Şub. 01, 2008 4:55 pm | |
| | |
|
NURUSEMU77 Moderatör
| |
igra Genel Yönetici
| Konu: Geri: HAKSIZ MIYIM ? Salı Mart 17, 2009 11:43 pm | |
| Doğru ama canım ben haklı çıkmadım yazan haklı ben paylaştım... | |
|