::..İgRa..::
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
::..İgRa..::

Oku.! Yaradan Rabbinin Adıyla Oku...!

AnasayfaAnasayfa  igra Blogigra Blog  PortalliPortalli  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hatanın Konuğu (muco1649)

+2
NURUSEMU77
igra
6 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
muco1649
Moderatör
Moderatör
muco1649

Nereden : Bursa

Hatanın Konuğu (muco1649) - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Hatanın Konuğu (muco1649)   Hatanın Konuğu (muco1649) - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 22, 2007 10:38 pm

NURUSEMU77 demiş ki:
SORULARIMA BAŞLIYORUM.
1....BAŞBAKAN OLMAK FIRSATI SİZE VERİLSE,HANGİ PARTİDEN ADAY OLURDUNUZ?
2....BAŞBAKAN OLUNCA TÜRKİYEDE İLK DEĞİŞTİRECEĞİNİZ ŞEY NEDİR?
3....TÜRKİYENİN DURUMU HAKKINDA YORUMUNUZ NEDİR?
4....BURSANIN HANGİ SEMTİNDE OTURUYORSUNUZ?
5....BİRAZ FAZLA OLDU AMA SORULARIMA CEVAP VERMEK İSTER MİSİNİZ?

Evet gitmek üzereydim ablamı bekletmek istemedim son bir gayret cevaplarını vereyim..
1).Zekice bir soru ablam demek istiyorki hangi partilisiniz..Sen söyle bende söylüyeceğim söz.. gülü gülü
2).İlk değiştireceğimiz şey için başbakan olmakta yetmiyor Very Happy Very Happy Very Happy Ben cevabı vereyim:Üniversitelerde Başörtüsünü serbest ederdim.Yani aslında herkes nasıl olmak istiyorsa öyle olsun....Başı açık veya kapalı hepsine saygı duymalıyız.....
3).İnşaallah daha iyi olacaktır..
4).Yıldırım..
5).Estağfirullah ne demek ablam. Çok dar bir zamanıma denk geldiği halde cevapları buyurun...
igra
Genel Yönetici
Genel Yönetici
igra

Job/hobbies : madem ölüm tek bir defa gelecek,,,ODA neden ALLAH için olmasın...

MesajKonu: Geri: Hatanın Konuğu (muco1649)   Hatanın Konuğu (muco1649) - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ara. 23, 2007 1:06 pm

Oğlaklar böyle hep politik cevap verip politik sorularmı sorarsınız iki oğlak hadi bakalım... king
https://igra.1forum.biz
igra
Genel Yönetici
Genel Yönetici
igra

Job/hobbies : madem ölüm tek bir defa gelecek,,,ODA neden ALLAH için olmasın...

MesajKonu: Geri: Hatanın Konuğu (muco1649)   Hatanın Konuğu (muco1649) - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Ara. 25, 2007 3:56 pm

Muco kardeşim verdiğin cevaplardan dolayı tşk edeririz az çok tanıdık sizi sayenizde gülümse biliyorum sırayı kaptırmak istemiyorsunuz ama malesef sırayı kübraya kaptırdınız bende haftanın konuğu olacam diye yoğun isteklerini belirtiyor........Onun için bu konuyu kilitliyorum izninizle yeni haftanın konuğuna geçiyoruz... by
https://igra.1forum.biz

Hatanın Konuğu (muco1649)
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-